🎉 Profiteer van gratis verzending met code FREESHIP en een 30-dagen-geld-terug-garantie! 🎉
1. Voeg moedermelk/water toe

Voor poedervormige formule: Vul de babyfles met de gewenste hoeveelheid water en voeg na het verwarmen het melkpoeder toe.

Voor moedermelk: Giet de melk in de fles en verwarm tot maximaal 37°C.

Zodra u het water/de moedermelk hebt toegevoegd, zet u de fles vast op de adapter en de flessenwarmer.

2. Start MyBambini's Bottle Warmer Pro™

Om de MyBambini's Bottle Warmer Pro™ te starten, drukt u op de aan/uit-knop en houdt u deze ingedrukt. Selecteer vervolgens een van de vier temperatuuropties (37°C, 40°C, 45°C, or 50°C) door kort op de knop te tikken. U kunt tussen de temperatuurniveaus schakelen met nog een korte tik.

Als de flessenwarmer uit staat, kunt u het batterijniveau controleren door kort op de aan/uit-knop te tikken. De batterijstatus verschijnt op het scherm.

3. Warm de moedermelk/water

Je bent er bijna! De MyBambini's Flessenwarmer Pro™ verwarmt nu tot de gewenste temperatuur en geeft een pieptoon om aan te geven dat hij klaar is. De flessenwarmer behoudt de temperatuur totdat u hem uitschakelt of de batterij leeg is. Zorg ervoor dat de flessenwarmer op een vlakke ondergrond staat, zodat de vloeistof het verwarmingselement kan bereiken.

Laat de flessenwarmer nooit ondersteboven staan terwijl hij verwarmt.


Get Adapters here!
4. Add the formula

Zodra de gewenste temperatuur is bereikt, kunt u de flesvoeding toevoegen. Volg zorgvuldig de aanbevelingen van de fabrikant voor de te gebruiken hoeveelheid flesvoeding.

5. Roer je fles

Zodra de formule in de fles is toegevoegd, schroeft u de dop op de fles. Nadat de dop erop zit, is het belangrijk om de fles voorzichtig te roeren. Zo wordt de flesvoeding gelijkmatig verdeeld en is de temperatuur van de flesvoeding constant. Het roeren van de fles kan ook helpen om klonten of klontjes op te lossen die zich tijdens het verwarmingsproces hebben gevormd. Om het flesje te roeren, draait u het voorzichtig rond, zonder te hard te schudden. Zo wordt de voeding goed gemengd en kan uw baby ervan genieten.

3

Uw fles is nu klaar om aan uw hongerige baby te worden gegeven. Of u nu poedermelk of moedermelk hebt gebruikt, u kunt er zeker van zijn dat de inhoud van de fles op de gewenste temperatuur is gebracht en dat de flesvoeding goed is gemengd. De fles is nu klaar om je baby de voedingsstoffen te geven die hij nodig heeft om te groeien en te bloeien.

KOOP VANDAAG NOG JOUW EIGEN MYBAMBINI’S FLESSENWARMER PRO™!